Flykending.dk

Nye temaer

   
Valiant Air Command Warbird Museum (2012)
Museet blev startet af en gruppe på tolv personer i 1977. I dag er der over 1300 medlemmer. Museet udstiller, vedligeholder og restaurerer alle flytyper, der var hjemmehørende i verdens militære flyvevåben fra første verdenskrig til nutiden.
Museet er non profit, dedikeret til bevarelsen af ​​luftfartens historie for fremtidige generationer.
 
Læs tema

 
Jacksonville Sea & Air Spectacular (2012)
I oktober/november 2012 besøgte jeg det sydlige USA, og jeg besøgte blandt andet en række flymuseer samt et enkelt airshow. Airshowet var "Jacksonville Beach Sea & Sky Spectacular" i dagene 20-21 oktober. Jacksonville er placeret i det nordøstlige Florida og det betød dejligt vejr begge dage med omkring de 25-28 grader.
 
Læs tema

 
Pima Air & Space museum (2011)
I sommeren 2011 fik vi mulighed for at besøge et af de største flymuseer i verden, nemlig Pima Air & Space Museum i Tucson, Arizona. Vi besøgte det i juli på en overskyet dag, men alligevel krøb temperaturen op på de 35 grader.
 
Læs tema

 
Prag flymuseum: Letecké Muzeum Kbely (2010)
I efterårsferien 2010 var jeg i Prag med familien, og var heldig med at få dem overtalt til en lille tur ud til Letecké, hvor Prags flymuseum er placeret. Flymuseet er åbent fra sidst i april til sidst i oktober, tirsdag til søndag kl. 10.00 til 18.00.
 
Læs tema

 
S-61A Sea King sidste flyvning (2010)
Onsdag den 16. juni 2010 slutter en æra i det danske Flyvevåben, når redningshelikopteren Sikorsky S-61A Sea King bliver sendt på pension efter sin sidste vagt i Roskilde.
 
Læs tema
 

Temaer på vej

U.S. Space & Rocket Center

Air Force Armament Museum

National Naval Aviation Museum


Gamle temaer

Vores gamle temaer vil blive tilføjet, efterhånden som de opdateres til det nye layout.